] > Eina d麓autodiagn貌stic.
 

Acc茅s a l鈥橢ina

L鈥橢ina per a l鈥檃utodiagn貌stic de la gesti贸 t茅 per objectiu el d鈥檃judar les entitats no lucratives a avaluar l鈥檈stat de la seva gesti贸, mitjan莽ant l鈥檃cc茅s a diversos q眉estionaris d鈥檃utoavaluaci贸.

Per accedir a l鈥橢ina primer cal registrar-se a trav茅s del Formulari de registre. Un cop registrats podreu accedir a l鈥橢ina i als dos q眉estionaris disponibles actualment mitjan莽ant l鈥檕pci贸 Trieu q眉estionari: Autodiagn貌stic de gesti贸 transversal o b茅 I tu com est脿s de qualitat?.

Quan hagueu respost les preguntes i finalitzat l鈥檃valuaci贸 del q眉estionari, haureu d鈥檈sperar 24 hores abans d鈥檌niciar una nova avaluaci贸 del mateix q眉estionari. Un cop tancada l鈥檃valuaci贸 podeu generar els informes dels resultats accedint a Veure hist貌rics d鈥檌nformes. Hi ha dos formats diferents d鈥檌nforme.

Formulari de registre | Recordeu la contrasenya | Sol路liciteu m茅s informaci贸

Logotip projecte 3 creix

Q眉estionari 1. Autodiagn貌stic de gesti贸 transversal

El q眉estionari d鈥檃utodiagn貌stic de gesti贸 transversal s鈥檈structura al voltant de 9 脿rees de gesti贸: Activitats/serveis, Estrat猫gia, Aliances i Xarxes, 脪rgans de Govern, Gesti贸 de les persones, Aspectes jur铆dics i legals, Economia, Infraestructures i equipaments, Resultats i impacte.

Podeu triar entre respondre la totalitat de les 145 preguntes del q眉estionari (nivell avan莽at), o b茅 nom茅s les preguntes considerades b脿siques, que s贸n 93.

Aquest q眉estionari us ajudar脿 a detectar els punts forts i febles de la vostra gesti贸 i identificar aquells elements de la gesti贸 que no eteu tenint en compte o que no esteu duent a terme adequadament.

S鈥檈stima un temps de 50 minuts per a completar-lo.

Logotip de la Taula del Tercer Sector

Q眉estionari 2. I tu com est脿s de qualitat?

El q眉estionari d鈥檃utoavaluaci贸 I tu com est脿s de qualitat? s鈥檈mmarca dins la proposta del pla per impulsar la qualitat del Tercer Sector Social de Catalunya elaborat pel Grup d鈥橧nnovaci贸 i Qualitat de la Taula del Tercer Sector.

El q眉estionari, que consta de 24 preguntes, ha estat elaborat tenint en compte els principis b脿sics en gesti贸 de qualitat, sense estar subjectes a cap model en concret. Aquests 8 principis s贸n: Orientaci贸 al client, Lideratge, Implicaci贸 i formaci贸, Gesti贸 per processos, Aliances amb els prove茂dors, Prendre decisions amb dades, Orientaci贸 sistem脿tica i Millora Cont铆nua.

L鈥檕bjectiu del formulari 茅s que les entitats del sector puguin de manera immediata i senzilla con猫ixer el seu punt de partida en temes de qualitat.

S鈥檈stima un temps de 5 a 10 minuts per a completar-lo.

Logotip del Departament de Cultura

Q眉estionari 3. Bones pr脿ctiques en la gesti贸 dels temes ling眉铆stics

El q眉estionari d鈥檃utodiagn貌stic de la gesti贸 de temes ling眉铆stics a les entitats s鈥檈structura al voltant de 2 脿rees de gesti贸: Gesti贸 de les persones i Comunicaci贸.

El q眉estionari est脿 orientat no pas avaluar l鈥檈stat de l鈥櫭簊 del catal脿 a l鈥檈ntitat sin贸 les pol铆tiques actives i les bones pr脿ctiques que les entitats duen a terme.

Logotip de Ajuntamen de Barcelona

Q眉estionari 4. Pol铆tiques d麓igualtat

Q眉estionari adre莽at a mesurar l麓estat de l麓entitat pel que fa a les pol铆tiques d麓igualtat de g猫nere.

Amb la col路laboraci贸 de:

Logotip del Ministerio de Sanidad, Pol铆tica Social e Igualdad

[Pujar] Carrer Riu Anoia 42-54 08820 El Prat de Llobregat Barcelona. Tel猫fon: 93 474 74 74. Correu electr貌nic: info@suport.org